'Highlights' 24 april 2021 2021

zaterdag 24 april 2021 10:36

Update: 24 april 2021.

Afgelopen donderdag hebben we als gemeenteraadsfractie vergaderd en weer gesproken over een aantal belangrijke onderwerpen voor het komende verkiezingsprogramma. Het is goed om elkaar- ook op digitale manier - te ontmoeten.

Op zaterdag 10 april, heb ik deel genomen aan de Impact Factory GR 2022. Een mooie naam voor de voorbereidingsdag voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar.

In het eerste uur werd o.a. terug gekeken op de afgelopen campagne voor de TK-verkiezingen en tijdens de eerste workshop hebben we nagedacht over het onderwerp 'hoe vinden we kandidaten' ? Er kwamen vragen naar voren zoals 'waarom zijn we als ChristenUnie nodig in onze gemeente?' en 'wat is onze meerwaarde?', 'wat willen we als partij'? Het is goed om hier bij stil te staan en ons ook te realiseren dat we een boodschap van hoop hebben. Als ChristenUnie zijn we er niet zo maar, het is een voorrecht om op zoveel plaatsen actief te zijn.

Daarom ben ik blij dat er in de afgelopen tijd nieuwe leden bij zijn gekomen en de afdeling nu 90 leden heeft. Hierbij heb ik ook de vrijmoedigheid om te vragen of er leden zijn die het bestuur willen versterken en ons te helpen bij ons bestuurlijke werk. Als afdeling, bestuur en fractie bereiden we ons voor op de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar maart.

Daarom, de oproep op deze website. De vraag aan leden, en misschien kent u iemand in uw omgeving die belangstelling heeft, om te solliciteren naar een plaats op de kandidatenlijst.

Namens bestuur en fractie, dank voor uw steun en een hartelijke groet,

Piet Bras

afbeelding GJS congres april 21.jpg

« Terug