Highlights 25 mei 2024.

poster 04-05-24 EP2024.jpgzaterdag 25 mei 2024 19:26

Van de gemeenteraadsfractie is op dit moment alleen te melden dat de fractie nog steeds mee praat en mee denkt over de vorming van een nieuw college. Er is nog niets zeker en we zullen de leden op de hoogte houden.

Gisteravond werd de provinciale Inspiratie-avond van de ChristenUnie gehouden in Zaandijk. Er waren ca. 40 mensen aanwezig en het was een mooie avond die vooral in het teken stond van de Europese verkiezingen op 6 juni a.s. Ook werd een presentatie gegeven door Joke Hoogendoorn namens de Statenfractie van de ChristenUnie, Annacarina Klein, onze vertegenwoordiger in het waterschap AGV en Bas Nanninga, gemeenteraadslid in Hilversum.

En als laatste sprak Johanna Koffeman-Kramer, de vierde kandidaat op de lijst van de ChristenUnie voor de komende EP-verkiezingen.  Ze vertelde over het programma en de speerpunten van de ChristenUnie: er zijn veel uitdagingen en ook zorgen, maar als ChristenUnie zien we mogelijkheden voor een veilig, rechtvaardig, duurzaam en vrij Europa, waarin christelijke waarden voorop staan.

De ChristenUnie wil werken aan de EU als een geloofwaardige waardengemeenschap. Dit doen we niet vanuit een hoogmoedig maakbaarheidsdenken, maar vanuit de roeping  om vrede te zoeken en recht te doen, met vallen en opstaan in een gebroken wereld – in Nederland en Europa. In het hoopgevende besef dat God deze wereld draagt.

Anja Haga, onze lijsttrekker zegt: ‘ons unieke geluid is onmisbaar in Europa’.   

Meer weten? Kijk op www.christenunie.nl

Gedicht verkiezingen 6 juni 2024

« Terug